Podporuje nás firma SAN Plus

3. dubna 2019

Máme nové auto do služeb. A jsme za něj opravdu rádi!

Podporuje nás firma SAN Plus
3. dubna 2019 - Podporuje nás firma SAN Plus

Firma SAN Plus nám nabídla pronájem auta do konce tohoto roku zcela zdarma právě ve chvíli, kdy jsme uvažovali nad nutností pronajmout si druhé auto do organizace. Naše registrované sociální služby jsou všechny poskytovány terénní formou.

Diakonie v Jablonci nad Nisou, na Jablonecku a ve Frýdlantu podporuje ročně téměř 600 potřebných osob.

Jsme tu pro maminky ve třetím trimestru těhotenství, rodiče s malými dětmi, pro děti a mládež, pro dospělé osoby se zdravotním postižením i pro seniory. Náš nejmladší klient se tedy ještě nenarodil a nejstarší klientce bude letos 100 let. Podporujeme všechny potřebné tak, aby mohli prožívat stejné chvíle, jako jejich vrstevníci.

Auto je pro naši práci velmi důležité. Můžeme zajet za rodiči do domácností v okolí Jablonce a zároveň propojit nízkoprahové kluby v Jablonci nad Nisou a ve Frýdlantu.

Celkem je nás šest řidičů a provoz dosavadního auta již nestačil pokrýt požadavky všech našich služeb.

Za nové auto, za konkrétní podporu od firmy SAN Plus pro neziskovou organizaci, jsme velmi rádi a děkujeme!

SAM_0200SAM_0205

Vloni jsme pomohli 0 uživatelům